Bagsværd Lakrids Salmiak

75,00 DKK

Vejl. udsalgspris 75,00 DKK

stk.

Håndlavet dansk kvalitet. Bagsværd Lakrids Salmiak er rørt med ekstra salmiak i gryden i Bagsværd.

Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i  gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.

Min. nettovægt: 160 gram.

Ingredienser (DK/NO/SE): Sukker/socker, glukosesirup, sødet/sötad kondenseret mælk/mjölk, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, vegetabilsk emulgator/emulgeringsmedel: mono- og diglycerider, farve/färg: vegetabilsk kul/kol, overfladebehandlet/ytbehandlad (shellak).

Næringsindhold (DK/NO/SE), nutrient content (EN), Nährstoffgehalt (DE), pr. 100 gram: Energi/energy: 1759 kJ/419 kcal, fedt/fat/Fett: 15 g, heraf mættede fedtsyrer/-syror, of which saturated fatty acids, davon gesättigte Fettsäuren: 14 g, kulhydrater/carbohydrates/Kohlenhydrate: 67 g, heraf sukker/socker-arter, of which sugars, davon Zucker: 49 g, protein: 2,3 g, salt/Salz: 0,8 g.

Opbevaring/förvaring (DK/NO/SE): Tørt/torrt og ikke/inte for varmt. Storage (EN): Dry and not too hot. Lagerung (DE): Trocken und nicht zu heiss.

Minimum/minsta nettovægt/vikt (DK/NO/SE): Minimun net weight (EN): Nettogewicht mindestens (DE): 160 gram.